Logo

  • Per picar

  • Patata a la brasa amb allioli d'all negre I barreja d'espècies Tandoori masala

    • 6.90 €
  • Croquetes d'ànec amb tòfona i ceps (boletus edulis) i de pernil ibèric de gla (2 + 2 u.)

    • 6.90 €
  • Escalope de foie poêlé amb ceba confitada i crumble de canyella

    • 10.50 €
  • Gambes a l’all en el seu propi suc

    • 13.90 €
  • Salmó marinat a l’estil casolà amb ous de truita, amanida d'alga wakame i salsa d'ostres

    • 11.50 €
  • Pa de coca amb tomàquet

    • 2.50 €
  • Entrants

  • Sauté de musclos de Bouchot a la crema de menta

    • 10.50 €
  • Amanida de gambes i salmó marinat amb emulsió d'anet

    • 16.50 €
  • Amanida de figues confitades amb Camembert, maduixes i vinagre balsàmic de gerds

    • 12.50 €
  • Amanida de tomàquet amb mozzarrella de bufala a l'estil Josephine

    • 11.90 €
  • Pernil ibèric de gla 100% raça ibèrica amb pa de coca

    • 28.90 €
  • Selecció de formatges del món amb els seus maridatges

    • 18.90 €
  • Steak tartare amb maionesa de mostassa antiga i ou de guatlla (150 g)

    • 18.90 €
  • Tàrtar de salmó i mango amb cítrics i crema lleugera al wasabi (150 g)

    • 16.90 €
  • Pota de pop a la gallega, recepta del xef

    • 18.90 €
  • Arrossos i pastes

  • Risotto de ceps (boletus edulis) i foie amb pernil ibèric al Pedro Ximenes

    • 15.90 €
  • Ravioli d'espinacs i ricotta amb salsa de gorgonzola, nous i pera rostida a la canyella

    • 14.90 €
  • Linguini amb salsa de bolets de temporada, oli de tòfona negra i pols de pernil ibèric

    • 14.50 €
  • Peixos

  • Tataki de tonyina vermella, amb guacamole, teriyaki i tartar d'algues marinades 200 g

    • 21.90 €
  • Suprema de corvina amb parmentier de patata violeta, xips de yuca i essència de gambeta vermella

    • 20.90 €
  • Salmó salvatge d'Alaska amb crosta de festucs i verdures vaporitzades

    • 24.90 €
  • Carns

  • Magret d'ànec amb textures de poma i Pedro Ximenes (200 g)

    • 16.90 €
  • Llangardaix de porc ibèric de gla amb papa canària, mojo picón i pols de tomàquet deshidratat

    • 19.50 €
  • Filet de vedella amb foie poêlé, ceba caramelitzada i reducció de vi de Porto (250 g)

    • 25.90 €
  • Chop suey de vedella i verduretes de temporada amb teriyaki i katshuobushi

    • 13.50 €